Slik gjør du det:
Sett ovnen på 160 C°, ta fram en stor langpanne 30×40 cm og dekk det med bakepapir.
I en stor bolle, pisk eggehvitene på lav hastighet til det begynner å bli topper. Tilsett litt og litt sukker til du får en stiv marengsmasse.
I en lite bolle, bland sammen malte hasselnøtter og vaniljepudding-pulver.
Vend hasselnøtter og vaniljepudding-pulver i marengsmassen, vend det forsiktig om med en slikkepott.
Fyll en stor sprøytepose som har en stor rundt tipp, med marengs- og nøttemassen.
Lag lange streker med marengs fra en side av bakplate til den andre, tett til hverandre.
Stek kaken midt i oven ved 160 C° i 20 minutter.
La kaken hvile på en rist til den er helt avkjølt.
I mellomtiden, pisk kremfløte og mascarpone sammen med melis og tilsett evt. litt vanilje for en ekstra god smak. Når det er blitt fluffy, tilsett kald bringebærpuré.
Bland det godt sammen.
Ta fram den avkjølte marengskaken, ha en silikonmatte på bordet, snu bakeplaten opp-ned ved hjelp av to bakeplater og fjern papiret.
Bre bringebærkrem jevnt over kaken, fordel bringebær og hakket sjokolade over bunnen, og rull sammen kaken fra langsiden, det er enklest å trekke i papiret.
Dryss over smeltet mørk sjokolade, la det bli stivt, pynt toppen med litt roser lagd av bringebærkrem og dryss så over melis.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.