Budapestrull - Denne kaken kan med fordel lages ferdig dagen i forveien.
Foto: Foto: Svein Brimi

Budapestrull

Denne kaken kan med fordel lages ferdig dagen i forveien.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs. Vend inn i kakefyllet. Ha deigen i en bakepapirkledd langpanne.

Stek kaken midt i ovnen ved 175 grader i 20 min. 

Hvelv kaken på et sukret kjøkkenhåndkle eller bakepapir. Fjern bakepapiret (som langpannen var kledd med) og avkjøl kaken med den varme langpannen over. 

Pisk kremfløte og melis til krem. La mandarinene renne godt av og hakk dem opp i små biter. 

Bland mandarinene inn i kremen.

Bre fyllet over den kalde kaken. Rull sammen kaken fra langsiden og legg den på et fat. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Budapestkake