Butterdeigpai med løk, timian og chèvre

Butterdeigpai med løk, timian og chèvre

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Form og pai

Slik gjør du det:

Skjær løk i to og del så opp i tynne skiver. Finhakk hvitløk og soltørkede tomater. Surr løken myk i smør, tilsett hvitløk, tomater og timian. Pass på at hvitløken ikke blir brent. Legg butterdeigplatene på hverandre og kjevle ut til et rektangel. Del i to på langs og 3-4 biter på tvers, slik at du får 6-8 biter på ca 10x10 cm. Fordel løkblandingen på hver av bitene, men la det være igjen en smal kant ytterst rundt hver del. Del ost i skiver og legg over løkblandingen. Legg på bakepapirkledt stekebrett og stek på miderste rille ved 220 ºC i 12 -15 min, til butterdeigen har hevet seg og er gyllen. Avkjøl litt og server lune. Kan servers alene eller sammen med tynne skiver av spekeskinke.