Byggblomster - Dette brødet er perfekt å dele med andre.
Foto: Foto: Svein Brimi

Byggblomster

Dette brødet er perfekt å dele med andre.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fordeig: Bland vann og mel i en bakebolle. Deigen må eltes godt for hånd, eller med en kjøkkenmaskin på laveste hastighet. Deigen vil være klissete. Dekk bakebollen med plast og la den stå på benken i 30 minutter.

Hoveddeig: Ha resten av ingrediensen i samme bakebolle som fordeigen. Elt deigen godt. Den vil fortsatt være klissete. Dekk bakebollen med plast eller et klede og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 45 minutter.

Ta deigen ut på melet bakebord og del i åtte like store emner. Trill til boller og legg dem i en smurt rund form. Pensle med vann og strø over sesamfrø og valmuefrø. Dekk bollen med et klede og la rundstykkene etterheve i 35–40 minutter.

Stek byggblomstene midt i ovnen ved 200 ° i 15–20 minutter. Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.