Byggrynsuppe -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Byggrynsuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg byggryn i bløt natten over. Skjær flesket i tynne strimler. Skyll og rens grønnsakene og skjær i tynne strimler. Rens og finhakk løk og hvitløk. "Smelt" fleskestrimlene på middels varme i en gryte/ kasserolle. Ha i olje og la surre uten at flesket blir brunt. Tilsett byggryn (hell av bløtevannet), løk, hvitløk, laurbærblad og kraft. Kok opp og la trekke ca 1 time. Når det gjenstår 20-30 min av trekketiden tilsett grønnsakene. Kok opp på nytt og la trekke til byggryn og grønnsaker er møre. Smak til med salt og pepper og tilsett rikelig med hakket persille før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Betasuppe