Cæsarsalat med kylling og parmesan -
Foto: TV2

Cæsarsalat med kylling og parmesan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Velg tykkbladede salater med god smak, som passer til den kraftige dressingen. For eksempel romanosalat og bladspinat eller ruccola. Stek eller grill kyllingbrystene og del i strimler. Skjær bacon i terninger og sprøstek. La baconet renne av seg på litt kjøkkenpapir. Skjær formbrød i terninger og stek gyllenbrune i smør og olje tilsett finhakket hvitløk. Ha eggeplommene til dressingen i en hurtigmikser sammen med sennep, hvitløk og ansjos. Kjør sammen og tilsett olje i en tynn stråle. Smak til med salt og grovmalt pepper. Skyll og rist godt av salaten. Riv bladene i mindre biter. Rens og skjær løk i tynne skiver. Anrett salat, rødløk, kylling i strimler og sprøstekt bacon på et fat. Drypp over dressingen og legg over brødkrutonger og rikelig med høvlet/revet parmesan. Server med brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Panzellasalat