Cæsarsalat med kylling - En klassiker som garantert blir en suksess.

Cæsarsalat med kylling

En klassiker som garantert blir en suksess.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brun kyllingbrystene lett og legg dem i en ildfast form, ha på salt og pepper. Stekes på 180 grader i 15 minutter. La dem hvile.

Riv brødet i biter og stek dem sprø. Tilsett finhakkede urter når brødet er stekt.

Stek bacon på svak varme til skivene er sprø.

Lag dressing

Smak til med salt og pepper.

Bruk de salatene du liker best. Kutt kyllingen i passelige biter og ha over sprøstekt bacon. Ha over brødbiter og litt dressing.

Finhakk hvitløk og ha sammen med eggeplommer, sennep og sitronsaft. Sørg for at alle ingrediensene har romtemperatur slik at den ikke skiller seg. Ha i olje i en tynn stråle mens du pisker kraftig. Om dressingen blir for tykk, tilsett litt kaldt vann.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?