Cajun-krydderblanding -

Cajun-krydderblanding

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene i en liten bolle. Hell krydderblandingen over i en lufttett beholder og oppbevar i et mørkt skap. Tips: Du vil sannsynligvis finne ut at denne blandingen skal brukes ofte. Ikke rart, siden den fungerer bra til kjøtt, fisk, grønnsaker og mye mer. Da kan det være naturlig å gange opp oppskriften. Jeg pleier å erstatte teskjeer med spiseskjeer. Det har til og med hendt at jeg har brukt kopper... Oppskriften er hentet fra "Far lukter svidd" av Craig Whitson (Gyldendal Fakta 2003)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Rub a dub
fav Tid: 240 min
Barbecued spareribs
fav Tid: 1440 min
Jerk-kylling