Cajun Martini

Cajun Martini

Christopher Sjuve
1440 minutter
Drink og cocktail

Ingredienser

1 porsjon

Slik gjør du det:

Dette er en Dry Martini der gin er byttet ut med pepper- eller hvitløksvodka. Hvitløksvodka lages ved å ha ca 12 skrelte fedd hvitløk på en vodkaflaske, og la det stå noen dager. Begynn med garnityret\pynt. Skjær en twist av sitron. Få med minst mulig av det hvite oppunder skallet. Dette kan skape en bitter smak. Tre to grønne oliven med rød paprika på et spyd eller en tannpirker. Husk og bruk tannpirker uten smak. Man skal ikke ha følelsen av å pusse tennene når man drikker Cajun Martini. Man bør også skylle olivenene i vann hvis de har ligget i lake. 1.Fyll et cocktailglass med is for å få det avkjølt. 2.fyll et røreglass 2\3 med is. 3.Ha i noilly prat, rør med barskje i ca. 15 sekunder. 4.bruk en hawthornsil og hell ut overflødig vermuth (noilly prat). Jo mer du heller ut, jo tørrere blir martinien. 5.Ha i vodkaen og rør i ca. 15 sekunder. 6.Hiv ut isen fra cocktailglasset. 7.Ha et fast grep på silen, og hell forsiktig martinien over cocktailglasset. 8.Ha i oliven og knekk sitrontwisten 2 cm over drinken slik at oljen fra skallet flyter på overflaten av drinken.