Cake Pops - Kake, glasur, pynt og kjærlighet på pinne - samtidig!

Cake Pops

Kake, glasur, pynt og kjærlighet på pinne - samtidig!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn hakket sjokolade.

Visp sammen egg og sukker. Hell sjokoladesmøret over eggene og rør godt.

Sikt sammen mel og bakepulver, rør det tørre inn i sjokoladeblandingen og rør det glatt. Hell røren over i en form (ca. 25x30 cm) kledd med bakepapir. Stek kaken ved 165 grader i ca. 40 minutter.

Avkjøl kaken, kna den sammen og rull kakemassen til jevne kuler. Avkjøl kulene 2 til 3 timer i kjøleskap og la gjerne kulene få ligge en halv times tid i fryseren før dypping.

Stikk en pinne i hver kule og rull/dypp kulene i smeltet sjokolade. La overflødig sjokolade få dryppe av. Pynt med kakestrø og stikk pinnen i oasis. Oppbevar kakene kjølig.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?