Calamares a la Romana - Frityrstekte akkarringer -

Calamares a la Romana - Frityrstekte akkarringer

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens akkarene. Les hvordan du gjør det her. Skjær deretter hodet i 1 cm tykke ringer, tentaklene i små biter. Frys bitene eventuelt ned til senere bruk. Visp egget lett i en bolle. Hell mel i en annen bolle og bland med salt, pepper og paprikapulver. Dypp blekksprutringene i egg, deretter i melblandingen. Frityrstek ringene i en gryte med olivenolje, forvarmet til 180-190 °C. Stek 6 ringer om gangen. Ta dem opp med en hullsleiv når de er blitt gylne og sprø. Dryss over finhakket persille ved servering. Anrett med sitronbåter. En enkel tomatsaus eller aioli smaker godt til. Oppskrift på aioli

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Tunfisk med aioli