Calzone med bogskinke - Innbakt pizza er godt egnet som nistemat.
Foto: Colourbox

Calzone med bogskinke

Innbakt pizza er godt egnet som nistemat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør ut gjær i vann. Ha væsken i en eltebolle og tilsett sukker, salt og olje. Ha i halvparten av melet og elt med krok. Spe med mel til passe konsistens, ikke for tørr. Dryss på litt mel og la deigen heve i bollen under klede til dobbel størrelse (ca 30 min.). Etter heving deles deigen i 4-6 like deler. Saus: Kutt løk og hvitløk fint, og fres i oljen. Slå på knuste tomater, og kok inn til væsken er fordampet (ca 20 min.). Tilsett krydder og smak til. Avkjøles. Fyll: Kjevle ut calzoneemnene på rikelig med mel til de er ca 2 mm tykke. Børst av overflødig mel og legg bunnen på en bakeplate med bakepapir. Legg 3 ss pizzasaus på halve deigen. Fordel osten over og legg på ca 1⁄4 av skinken skåret i tynne skiver. Brett den delen av bunnen uten fyll over den med fyll. Trykk kantene godt ned slik at fyllet ikke siver ut under steking. Stek ved 200°C med over- og undervarme i ca 15 min.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.