Calzone -
Foto: Kai Nordrum

Calzone

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Deig: Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse. Kjøttsaus: Del deigen i porsjonsstykker og kjevle ut rundinger, ca. 25 cm i diameter. Fordel fyllet på den ene halvdelen av hver deig, og dryss over ost. Pensle rundt kanten med sammenvispet egg og brett deigen over. Klem sammen slik at deigen blir tett. Pensle Calzonene med sammenvispet egg. Dryss eventuelt over litt oregano og revet ost. Stekes på 225 °C i 20-25 minutter. Tips: Du kan godt ha mer grønnsaker i kjøttsausen, f.eks. hakket tomat, squash og sjampinjong.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pariserpizza
fav Tid: 180 min
Go' gammeldags pizza
fav Tid: 120 min
Pizza - fra