Camenås-dip til grønnsaker og grillet kjøtt -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Camenås-dip til grønnsaker og grillet kjøtt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Terninger av ferdig grillet / stekt kylling, svinefilet eller biff eller biter av spekemat kan også dyppes i den smeltede osten. Legg osten i ostefolien rett på grillen, la osten smelte i et par minutter til osten er en passe flytende "dip"-saus. Eller varm stekeovn 200 ºC. Grønnsaker og kjøtt dyppes i osten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?