Cannelloni med pølse og tomat -

Cannelloni med pølse og tomat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm litt av oljen i en kjele og stek pølsene (uten skinn og finhakket) gyldne. Varm resten av oljen i en annen kjele og fres hakket hvitløk og løk. Tilsett hakket tomat. Kok sausen til den tykner. Smak til med salt og pepper. Bland i ricotta osten (eller cottage cheese)og pølsene. Kok Cannelloniene etter bruksanvisning på pakken. Sil godt av vannet. Legg Cannelloniene på oppvridd kjøkkenhåndkle. Fordel pølseblandingen. Rull Cannelloniene sammen, legg det i smurt ildfast form. Hell tomatsausen over, gratiner med revet parmesanost. Stekes i ovn på 190°C i ca 20 min. Server rett fra formen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Bakt pasta
fav Tid: 60 min
Sunnere lasagne