Caponata (aubergingryte) -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Caponata (aubergingryte)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær aubergine i biter og stek i rikelig med olivenolje, dryss over oregano, salt og pepper. Oljen skal nesten dekke auberginbitene. Stek i 5-6 min på sterk varme. Tilsett hakket løk og hvitløk. Tilsett mer olje om det begynner å bli tørt.

Grovhakk bladpersille (kun bladene) og tilsett sammen med kapers, oliven og eddik. Kok til eddiken har kokt inn. Ha i grovhakkede tomater og kok i ca 15 min. Smak til med salt, pepper og eventuelt noen dråper eddik.

Drypp god olivenolje over og dryss over resten av hakket persille og ristede pinjekjerner eller mandelflak. Server med brød, olje og eventuelt litt skinke eller stekt kyllingfilet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.