Carne no Tacho com Couve - Brasiliansk fårikål -
Foto: Alf Børjesson

Carne no Tacho com Couve - Brasiliansk fårikål

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fårikålvarianter finnes overalt. Her smaker vi på en slektning fra Brasil. Skjær kjøttet i store tern-inger og bacon i små. Stek bacon først og så lammekjøttet i fettet fra baconet. Ha alt over i en gryte, hell over vin og vann. Legg på lokk og kok opp. Del kålen i store biter og legg over kjøttet ­ la småkoke i ca. 45 minutter til kjøttet er mørt. Smak til med salt, pepper og allehånde. Legg kål og kjøtt på serveringsfat og server sjyen ved siden av. Serveres med løkstekt ris. Løkstekt ris: Finhakk løken og stek den gyllenbrun. Tilsett olje og ha i ris. La det surre til det blir blankt i 3­-4 minutter. Ha på vann og kok opp. Slå ned varmen, kok 20 minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Lammegryte
fav Tid: 60 min
Couscous Marrakesh