Carpaccio av hjort - Det er ikke mange som har spist hjort på denne måten.
Foto: Erik Hannemann

Carpaccio av hjort

Det er ikke mange som har spist hjort på denne måten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær så tynne skiver du klarer av hjortekjøtt (enten fra filet eller annet kjøtt). Bruker du en lang kniv er det lettere.

Legg skivene på tallerker. Skiv opp tomater og legg på. Dryss på finhakket gressløk og dillkvaster.

Legg på majones og strø godt med nykvernet pepper på - og litt flaksalt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Elgkarbonader