Carpaccio med trøffelolje og parmesan -

Carpaccio med trøffelolje og parmesan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pakk inn kjøttet i plastfilm og form det til en liten rull. Legg rullen i frysen og la den ligge til den er lett å skjære tynn. Ta rullen ut av fryseren, skjær i tynne skiver (2-3 mm tykke) og dekk tallerknene. Drypp over en god trøffelolje og press over litt sitron. Dryss over den revne parmesanen, oliven, gressløk og pinjekjerner. Avslutt med litt maldonsalt og nykvernet pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.