Carpaccio -

Carpaccio

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg oksefileten i fryseren i ca. 1 time så den blir halvfryst. Skjær den i løvtynne skiver med en skarp kniv. Anrett skivene på hver tallerken, pensle skivene med litt olivenolje og dryss på litt salt og nykvernet pepper. Legg på tynt høvlet fersk parmesanost. Legg gjerne på litt ruccula også. Carpaccio serveres om ønskelig med sprø loff og oppdelte sitroner slik at hver enkelt kan dryppe over ønsket mengde. Salt- og pepperbøsse bør også stå på bordet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Italienersandwich
fav Tid: 10 min
Rucculapesto