Slik gjør du det:
Indrefileten renskjæres for sener. Finhakk friske urter. Rull fileten i blandingen før steking. Krydre med salt og pepper. Varm olje i pannen til middels sterk varme. Brun fileten med urtene på alle sider til kjøttet har fått en fin gyllen farge. Legg den i fryseren i 1/2 time eller avkjøles ca. 2 timer i kjøleskapet. Skjæres i 2-3 millimeter tynne skiver. Anrett kjøttskivene fint på tallerken med ruccula- og kjørvelsalaten i midten, krydre med nykvernet pepper, og dryss over litt salt. Ha litt god olivenolje over salaten og litt av rømmedressingen over kjøttet. Dressing: Finhakk chili og basilikum og bland dette i rømmen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.