Ceviche som i Peru -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ceviche som i Peru

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Frys fisken. Skjær den i tynne skiver og legg utover en tallerken. Finhakk rødløk, hvitløk, stilkselleri, chili og koriander og bland med limesaft. Hell blandingen over fisken og la den stå til "marinering" ca 10 min før servering. Yolanda serverer ceviche som i Peru, på tradisjonell måte med frityrstekte eller ovnsbakte båter av poteter og søtpoteter. En grønn salat og mais følger også ofte med retten. Oppskriften er hentet fra boken "La Restinga med Charles Tjessem", Press forlag

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.