Chana pindi - indiskkrydrede kikerter -

Chana pindi - indiskkrydrede kikerter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Legg kikerter i bløt i dobbelt mengde vann kvelden før eller minimum 4-5 timer. Åpne kardemommekapselen. Tilsett kardemommekapsel, kanel, nelliker og pepperkorn i vannet og kok kikertene møre (40-50 min). Sil av kokevannet som kan tilsettes på slutten dersom du ønsker saus. 2. Varm en stekepanne og rist granateplefrø og spisskummen hver for seg, avkjøl og mal til pulver. Mal korianderfrø, finsnitt koriander og skjær opp tilbehør. 3. Bland salt, malt spisskummen, korianderfrø og garam masala i kikertene. Varm olje, ha i laurbærblad, kikerter og krydder. Vi du ha saus, tilsett kraften som er silt av og la denne trekke i 8-10 minutter. Ha i litt fersk koriander (resten spares til pynt). 4. Varm ghee (klarnet smør). Ha i spisskummen. La disse frese litt. Tilsett chilipulver hvis ønskelig og ristet og malt granateplefrø. Bland godt og hell dette over kikertene. Tilsett sitronsaft. De hele krydderne kan tas ut før servering. Kokken Niru Kumras tips: Pynt med løkringer, tomatbåter, grønn chili, ingefærstaver og finsnittet koriander. Serveres til ris, pori, bhatore, naan eller samosa.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Chana masala