Chane ki chaat indisk kikertesalat -

Chane ki chaat indisk kikertesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær poteter, løk og tomater i små terninger. Finsnitt chili og koriander.

Ha kikerter, kokte poteter, løk, tomater og finsnittet chili i en bolle.

Ha på krydder, sitronsaft og bland alt sammen. Serveres kald som forrett.

Kokken Niru Kumras tips

Alternativt kan alle ingredienser serveres i forskjellige boller slik at den enkelte gjest kan blande sammen sin egen favorittchaat. Til forandring kan du bytte ut kokte kikerter med kokte røde bønner.

Chaat masala er et indisk blandingskrydder som inneholder blant annet malt pepper, nellik, muskat, dyvelsdrek, tørket mangopulver, timianfrø, ingefærpulver, salt og tørket mynte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Chana masala