Charlotte Russe -

Charlotte Russe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 225°C i 6-8 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland mel og bakepulver og vend det inn. Kle en langpanne med bakepapir og smør kakerøren jevnt utover. Stek kaken midt i ovnen til den er gyllen. Hvelv kaken på sukkerdrysset papir, smør syltetøy over og rull den sammen. Avkjøl kaken. Bløt og smelt gelatinplatene i eplemost. Visp kremfløten stiv og bland den med yoghurt, rør inn gelatinen. Skjær rullekaken i skiver og sett dem langs kanten av en rund form. Hell fromasjen forsiktig i og sett formen i kjøleskap så fromasjen stivner. Løsne kanten på formen og sett desserten på serveringsfat. Garner med friske jordbær og sitronmelisse.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?