Charlotte Russe

Charlotte Russe

Oppskrift av: Aase Strømstad
30 minutter
Kake

Ingredienser

3 stk

egg

75 g

sukker

0.5 ts

bakepulver

Fyll:

Jordbærfromasj:

10 pl

gelatin

0.5 dl

eplemost

Slik gjør du det:

I ovn ved 225°C i 6-8 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland mel og bakepulver og vend det inn. Kle en langpanne med bakepapir og smør kakerøren jevnt utover. Stek kaken midt i ovnen til den er gyllen. Hvelv kaken på sukkerdrysset papir, smør syltetøy over og rull den sammen. Avkjøl kaken. Bløt og smelt gelatinplatene i eplemost. Visp kremfløten stiv og bland den med yoghurt, rør inn gelatinen. Skjær rullekaken i skiver og sett dem langs kanten av en rund form. Hell fromasjen forsiktig i og sett formen i kjøleskap så fromasjen stivner. Løsne kanten på formen og sett desserten på serveringsfat. Garner med friske jordbær og sitronmelisse.