Chevrekuler som forrett - Dette kan du servere som appetittvekker. Og de lar seg fint lage dagen i forveien.
Foto: Clotilde Dusoulier

Chevrekuler som forrett

Dette kan du servere som appetittvekker. Og de lar seg fint lage dagen i forveien.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gjør klar to tallerker. En skal brukes til servering, den andre skal være arbeidstallerken mens du lager trøflene. Gjør klar det du skal dekke med ha dem i små boller eller tallerker.

Osten er enklere å arbeide med når den er kald. Det er også enklest å jobbe med små biter av gangen. Bruk en tredjedel av osten først og legg resten i kjøleskapet.

Ta en liten skje med chevre, på størrelse med en hasselnøtt og rull det til en ball mellom hendene. Legg den på arbeidstallerkenen. Du skal lage omtrent 20 trøfler. Vask hendene godt!

Rull hver trøffel i det du ønsker, sørg for at de dekkes helt, og legg dem på serveringsfat.

Fortsett med resten av osten, i to omganger. Dekk trøflene med plast til de skal spises.

Server dem med tannpirkere, enten i et lite glass eller stukket inn i hver trøffel. En annen idé er å lage små spyd, med cherrytomater, gulrøtter, agurk, skinke, en brødbit eller noe annet. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?