Chicken tikka masala - Her er en enkel oppskrift på klassikeren kylling tikka masala.
Foto: Erik Hannemann

Chicken tikka masala

Her er en enkel oppskrift på klassikeren kylling tikka masala.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

I en stor bolle, bland sammen yoghurt, garam masala, olje, knust hvitløk, tomat og kokosmelk. Smak til med salt.

Del opp kyllingen: Skjær ut kyllingbrystene og del dem i minst to biter. Skjær av lårene og del dem i minst to biter.

Vend dem godt rundt i yoghurtblandingen.

Legg i en ildfast form. Skjær løken i skiver og legg på toppen.

Stek i omtrent en time i ovnen.

Servér med ris eller couscous og grønnsaker og masse, frisk koriander. 

TIPS: Du kan også bake grønnsakene sammen med yoghurtblandingen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.