Slik gjør du det:
Kok opp fløte, sukker og chili. Ta av platen.Bland i hakket sjokolade og rør til massen er jevn. Tilsett temperert smør. La massen kjøle seg. Til formeneBruk en pensel og påfør smeltet 70% sjokolade i formene. Sett i kjøleskap.Hell i den avkjølte ganashen.Topp med smeltet sjokolade og sett 1 time i fryseren.La stå i romtemperatur før den smeltes på tungen. Triks for å slippe å lage former: trill kuler av avkjølt ganashe, legg i fryseren. Dypp kulene i smeltet og godt avkjølt sjokolade med strøssel, nøtter eller kakao neste dag. Sett kaldt.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.