Chili- og kyllingnudler med paprika og cashewnøtter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Chili- og kyllingnudler med paprika og cashewnøtter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynne med å dele kyllingfiletene i strimler. Ta ut kjernene på paprika og chili og del paprika i strimler og finhakk chili. Rens og skjær vårløk i strimler.. Varm opp halvparten av oljen i en wokpanne eller en panne med høye kanter. Stek kyllingen i 3-4 min under omrøring. Tilsett nøttene og stek videre i 2-3 min, tilsett fiskesaus og rør om. Ta opp kyllingen og nøttene. Kok nudlene etter avvisning på pakken. La dem renne godt av seg. Wok / stek grønnsakene i pannen, tilsett resten av oljen og stek i 3-4 min. Tilsett kylling, nøtter og godt avrente nudler. Smak til med sitronsaft, soyasaus, sukker og rikelig med frisk koriander.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.