Slik gjør du det:
Skjær kjøttet i terninger, ca 3x3 cm. Skjær bacon i strimler, hakk løk og hvitløk, skjær paprikaen i små terninger.
Brun kjøttet i olje og smør. Dryss på salt og pepper og sett det til side.
Stek bacon, løk, hvitløk og paprika i olje eller smør i en gryte. Det skal ikke bli brunt. Tilsett kjøttet og hell på øl, eventuelt også vann, væsken skal dekke kjøttet. Rør inn krydder.
La kjøttet surre under lokk på svak varme til det er godt mørt, ca. 1 time. Rør om av og til. Smak om det trengs mer salt.
Server gryten med det gode tilbehøret.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.