Chili con carne med kikerter -

Chili con carne med kikerter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk løk og hvitløk og fres det i olje sammen med kjøttet, til det skifter farge. Hell på terningbuljong, tomatpuré, salt og pepper og la det surre under lokk i 15-20 minutter. Tilsett kikertene og la retten bli gjennomvarm. Smak om det trengs mer krydder, men vær forsiktig med chilipulver, det er sterkt! Server retten med brød og salat. Tips: Tomatbønner kan erstatte kikerter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pasta bolognese