Slik gjør du det:
Finhakk to gule løk. Stek den blankt i en stor gryte. Ha i kjøttdeig og stek på middels sterk varme til den får litt farge. Ha i tomatene, tomatpurre og soltørkede tomater.
Finhakk hvitløksfeddene og ha i kjelen. Skjær gulrøtter i biter og ha i kjelen sammen med bønner.
Knus kumin og korianderfrø i morteren og ha i kjelen.
Del chilien på langs og skrap ut frøene. Hakk den fint og ha i gryta sammen med chilipulver. Fjern det hvite fra paprikaen og lag så store, flate biter du klarer.
Legg dem i en ildfast form og ha dem under grillen til de begynner å bli svarte. Ta dem ut, hakk dem fint og ha dem i gryta. Du trenger ikke fjerne det svarte, men noen liker å skrape det av.
La gryta koke i ca 30-45 minutter. Server med rømme og tortillachips.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.