Chili con carne - Litt krydder i hverdagen. Chili con carne er en super rett som kan lages både til fest og til hverdags.

Hovedrett

foto: Birgitte Hoff Lysholm

Chili con carne

Litt krydder i hverdagen. Chili con carne er en super rett som kan lages både til fest og til hverdags.

4 porsjoner
Dette trenger du:

1 pk karbonadedeig

1 stk hakket løk

1 fedd hvitløk

0,5 stk chili, rød

4 stk gulrøtter i små terninger

1 stk rød paprika i små terninger

2 stk tomatbokser

1 bokser bønner (chilibønner eller annen bønnemiks)

1 bokser mais

Slik gjør du det:

Fres løk, hvitløk og chili i olje. Tilsett karbonadedeig, litt om gangen. Når kjøttet er brunet, har du oppi resten. La det putre til risen er ferdig. Server med ris, nachos og en rømmeklatt. Har du mer igjen når alle har spist? Lag enchiladas dagen etter. Fyll wraps med chilirester, rull sammen, strø over ost og gratiner i ovnen.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 45 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Nødhjelp når det virkelig svir

Her er rådene mot sommerens verste plager.

Norsk Ukeblad |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK