Chili-lime kylling med pasta - En enkel, herlig, liten rett med kylling og chili.
Foto: Heidi Kind

Chili-lime kylling med pasta

En enkel, herlig, liten rett med kylling og chili.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek kyllingfiletene i smør på middels varm stekepanne 8-9 minutter på hver side. La dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.

Brekk lasagneplatene i store biter og kok ca 13 minutter med olje og salt i vannet. Skyll pastaen raskt i rennende, kaldt vann.

Mens kyllingen steker og pastaen koker lager du dressingen. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chilipepper og la stå noen minutter og trekke.

Fordel pastaen på tallerkenene. Legg på kylling, delte tomater og ruccola. Ha over dressing. Server med ferskt brød.

Oppskriften kommer fra matbloggen Heidis mat og kaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?