Chilibakt ananas -

Chilibakt ananas

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stivpisk crème fraîche og sukker. Pisk så eggene og bland begge deler sammen med kanel. Smak til med sitronsaft. Blandingen fryses. Skrell ananasen, kutt i serveringsbiter og legg i en ildfast form. Kok opp sukker, vann og vaniljestang og hell over ananasen. Strimle chili uten frø og bland med ananasen. Bakes i ovn på 180 grader i 20 minutter. Rist hakkede nøtter i en tørr stekepanne. Server ananasen med kanelisen og et dryss av nøtter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.