Chilifisk med potetmos -

Chilifisk med potetmos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og strimle purren. Legg den i ildfast form sammen med fisken. Krydre med salt og pepper og hell på fiskebuljong. Dekk formen med aluminiumsfolie og kok fisken i ovnen ved 225°C i ca. 20 minutter. Smelt smøret og visp inn hvitvinseddik, chilisaus, vann og honning. Smak til med estragon, salt og pepper. Serveres med potetmos og grønn salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk med estragon