Chiligryte -

Chiligryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger på 1x1 cm, brunes godt i olje sammen med løk og hvitløk. Tilsett chilipepper (fjern frøene), tomater, tomatpuré, paprikapulver og vann. Kok i ca 45 min. Tilsett bønnene og varm opp. Smak til med salt, pepper, sukker og tabasco.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Gulasj
fav Tid: 120 min
Stifado