Chililam i filodeig -

Chililam i filodeig

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm oljen i en stekepanne. Fres løken til den blir myk. Ha i malt kjøtt, hvitløk, chili, ingefær, gurkemeie og muskat. Stek blandingen i 3 minutter. Tilsett vannet og la blandingen surre på svak varme i 10 minutter under lokk. Ta pannen av varmen og rør i koriander og sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Del filoarkene diagonalt, slik at det blir 12 trekanter. Legg litt av lammeblandingen på hvert ark. Lag pakker og pensle med smeltet smør. Legg pakkene på en stekeplate dekket med bakepapir. Stek dem i ovn ved 180 °C i 10 minutter. Smør på mer smør og stek i ytterligere 5 minutter. Serveres varme med sataysaus og ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lam med couscous