Chimichanga -
Foto: Foto: Erik Hannemann

Chimichanga

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader. Bak paprikaene i omtrent 20 minutter så høyt i ovnen som mulig. Fjern skallet (ikke nøvdendig) og frø, og hakk dette godt. 

Ha den hakkede paprikaen i en bolle med kyllingkjøttet, krydret, salsa og osten. Bland godt. Smak til med salt og pepper.

Pisk egget. 

Varm opp tortillaene i en tørr stekepanne, da blir de enklere å forme. 

Fordel fyllet på tortillaene. Pensle med egg langs kantene.

Pakk dem sammen (egget fungerer som lim). 

Opprinnelig stekes disse i frityren. Det kan du gjøre, men det enkleste er å steke dem gylne i en stekepanne med litt olje. Før du til slutt baker dem i ovnen på 200 grader i 13-14 minutter. 

De kan også lages i forveien, så kan ovnen gjøre resten. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kyllingburritos