Chips med løyrom og pepperrotkrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Chips med løyrom og pepperrotkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk crème fraiche lett og lyftig, smak til med finrevet pepperrot eller pepperrot fra tube, salt, pepper, ørlite sukker og finrevet sitronskall. Bør anrettes rett før servering. Legg en liten ts løjrom og 1/4 ts pepperrotkrem på hvert chipsflak. Pynt ev med litt dill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?