Chorizo flambeado - Chorizo er en spansk spekepølse, her blir den trukket i portvin.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Chorizo flambeado

Chorizo er en spansk spekepølse, her blir den trukket i portvin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær chorizo i skiver og stek i en stekepanne til fettet begynner å smelte ut. Tilsett litt portvin og la pølseskivene trekke i portvin 2-3 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Chorizosalat