Chow-chow - Veldig populær mat på 70-tallet. Gryterett med svinekjøtt, sopp, ananas og mye mer. Tilbehør som nøtter, banan, agurk m.m. ble servert i skåler ved siden av.
Foto: Alf Børjesson

Chow-chow

Veldig populær mat på 70-tallet. Gryterett med svinekjøtt, sopp, ananas og mye mer. Tilbehør som nøtter, banan, agurk m.m. ble servert i skåler ved siden av.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm en stor stekepanne med høye kanter eller en vid gryte. Ha i olje og karri. La dette surre litt før du tilsetter kjøttet. Brun kjøttet lett. Tilsett løk og sopp og fres dette. Dryss over salt, pepper og vann + buljong. Kok opp og tilsett ananas, paprika, epler og ingefær. Rør om og ha i tomatpurè. Rør maisennamelet ut i fløten og hell over i gryten. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Favorittpasta