Ciabatta med kyllingfilet, tomat og mozzarella og hvitløkdressing

Ciabatta med kyllingfilet, tomat og mozzarella og hvitløkdressing

Oppskrift av: Wenche Andersen

Slik gjør du det:

Begynn med å lage hvitløkdressing. Ha alle ingrediensene unntatt salt, pepper og sukker i en foodprocessor og kjør sammen til en grønn dressing. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sukker.
Stek eventuelt ciabattabrød etter anvisning på pakken.
Varm olje og litt smør i en stekepanne, stek kyllingfiletene ved middels varme i 3-4 min på hver side, dryss over salt og pepper. Del ciabatta i to, legg på litt hvitløkdressing, legg over salat, kyllingfilet, mozzarella og tomater i skiver, dryss over ristede pinjekjerner og av slutt med litt hvitløkdressing og salat før toppen av ciabattaen legges over.
Legg 1-2 ss søt chilisaus rundt ciabatta på tallerken.

Kanskje disse også frister?