Ciabatta med kyllingfilet, tomat og mozzarella og hvitløkdressing -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ciabatta med kyllingfilet, tomat og mozzarella og hvitløkdressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage hvitløkdressing. Ha alle ingrediensene unntatt salt, pepper og sukker i en foodprocessor og kjør sammen til en grønn dressing. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sukker.

Stek eventuelt ciabattabrød etter anvisning på pakken.

Varm olje og litt smør i en stekepanne, stek kyllingfiletene ved middels varme i 3-4 min på hver side, dryss over salt og pepper. Del ciabatta i to, legg på litt hvitløkdressing, legg over salat, kyllingfilet, mozzarella og tomater i skiver, dryss over ristede pinjekjerner og av slutt med litt hvitløkdressing og salat før toppen av ciabattaen legges over.

Legg 1-2 ss søt chilisaus rundt ciabatta på tallerken.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.