Citrusgrillspyd med potet og sellerirotpurè - Sommerens forfriskende biff

Citrusgrillspyd med potet og sellerirotpurè

Sommerens forfriskende biff

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Citrusmarinade.

Bland olje, rødvinseddik, hvitløk, saften av en lime, salt og pepper i en bolle eller plastpose, tilsett kjøttet og la det stå i kjøleskapet i minst en time.

Grillspydene.

Tre på rødløk, sjampinjong, marinert kjøtt, sitron, lime og laubærblad i egen rekkefølge på et sypd eller en pinne. Grill på sterk varme i 2-3 minutter på hver side i en grillpanne eller aller helst vanlig grill. Snu grillspydene ofte

Potet og selleripurè.

Ha potet og sellerirot i en kjele med vann og kok dette mørt, 10-15 minutter. Hell av vannet. Tilsett smør og føte og bland dette til en myk purè med en stavmikser. Hold varmt.

For mer oversikt over fremgangsmåte, se link under.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Texmexspyd