Slik gjør du det:
Citrusmarinade.
Bland olje, rødvinseddik, hvitløk, saften av en lime, salt og pepper i en bolle eller plastpose, tilsett kjøttet og la det stå i kjøleskapet i minst en time.
Grillspydene.
Tre på rødløk, sjampinjong, marinert kjøtt, sitron, lime og laubærblad i egen rekkefølge på et sypd eller en pinne. Grill på sterk varme i 2-3 minutter på hver side i en grillpanne eller aller helst vanlig grill. Snu grillspydene ofte
Potet og selleripurè.
Ha potet og sellerirot i en kjele med vann og kok dette mørt, 10-15 minutter. Hell av vannet. Tilsett smør og føte og bland dette til en myk purè med en stavmikser. Hold varmt.
For mer oversikt over fremgangsmåte, se link under.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.