Cognac-flambert kalvefilet -
Foto: Anne Manglerud

Cognac-flambert kalvefilet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

800 g kalv, ytrefilet

1 ts salt

1 ts pepper

2 ss smør

0,5 dl cognac

2 dl kremfløte

1 stk brokkoli

0,5 stk blomkål

2 dl grønne erter

600 g tagliatelle

Annonse

Slik gjør du det:

1. Rens og kok grønnsakene. Kok pastaen etter anvisning på pakken. 2. Del fileten i fire biffer, krydre og stek dem fint brune i smør. Trekk panna vekk fra platen og la biffene hvile 3-4 minutter. Ta dem ut, sett panna på god varme, og legg biffene tilbake. 3. Flamber ved bordet når gjestene har satt seg. Panna må være varm. Slå i konjakk, tenn på, og server biffene. Hell deretter fløte i panna, rør om, og server sausen. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Biff med brie