Cognacfromasje med mango- og papayachutney -
Foto: Margaret De Lange

Cognacfromasje med mango- og papayachutney

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløtlegg gelatinen i litt kaldt vann. Pisk egg og sukker til eggedosis, stivpisk kremen og bland sammen. Klem ut vannet av gelatinplatene og smelt dem over lav varme, eller i 1/2 dl kokende vann. Bland med konjakken, og hell blandingen inn i kremen i en tynn stråle mens du rører godt. NB! Du må jobbe ganske fort, ellers stivner gelatinen igjen! Fres rosépepper, vaniljefrø og chili i smør ca. 2 minutter. Tilsett sukker, mango og papaya. Hell på hvitvin og la det hele putre til frukten er myk og blank. Tilsett litt mer vin om nødvendig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Iskrem i snøen