Coleslaw med skarp saus -

Coleslaw med skarp saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

500 g kål

0,5 stk paprika, gul

0,5 stk paprika, grønn

Skarp saus:

1 stk sjalottløk

0,5 ts salt

0,5 ts hvit pepper

1 ts sukker

1 knivsodd cayennepepper

1 ts dijonsennep

3 stk eggeplomme

1 ss smør

1 dl lettrømme

Annonse

Slik gjør du det:

Start med sausen. Finhakk løken og bland den med salt, pepper, sukker, kajennepepper, sennep, eggeplommer og smør. Sett bollen i vannbad og la sausen tykne under omrøring. Avkjøl sausen og rør inn lettrømme. Finsnitt kålen, det går raskt med ostehøvel. Gi det et oppkok i vann, la den renne godt av og avkjøl den i iskaldt vann. La den renne av igjen. Rens og skjær paprika i små terninger og bland dem med kålen. Hell sausen over. Cole Slaw kan serveres som egen rett med brød til, men smaker også godt til grillet kjøtt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Tunfisksalat
fav Tid: 15 min
Cajunsaus