Coleslaw smakt til med yoghurt -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Coleslaw smakt til med yoghurt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finsnitt kål og rødløk og vend inn i yoghurten. Smak til med salt, chili eller kajennepepper og sukker. La salaten stå og trekke smak ca 1 time før servering. Denne salaten smaker godt til grillet kjøtt og fisk, røkt makrell, ørret/laks eller sild.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Cajunsaus