Coleslaw -

Coleslaw

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Ha de ferdigrevne ingrediensene i en stor bolle. 2. Dryss saltet over grønnsakene og la dem stå minst 1, men helst 2 timer (dette for å dra ut litt av fuktigheten) 3. Skyll grønnsakene for å få vekk saltet, og fjern så mye vann som mulig (her er en salatsentrifuge tingen). Tørk dem så godt som mulig med tørkepapir. 4. Bland sammen fløte, melk, sukker, eddik, majones og hvitløk i en bolle. 5. Bland fløte- og majonesdressingen godt sammen med grønnsakene. Smak til med salt og oppbevar den i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering. Tips: For dere som liker det hot: Tilsett et par-tre finhakkede friske chilier (selv liker jeg godt jalapeños). Lag coleslaw dagen før Oppbevar grønnsakene og sausen hver for seg og bland alt sammen en time før servering. Da kan du salte grønnsakene og sile dem av etter et par timer kvelden før. Tørk grønnsakene godt. Legg dem i en bolle, dekk over plastfolie og ha dem i kjøleskapet til neste dag. Kilde: "Far lukter svidd" av Craig Whitson

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?