Conchiglie med ørret i sitronsaus - Conchilglie er pastaskjell som har den fordelen at de blir fylt med saus. Men skjellene kan gjerne byttes ut med den type pasta du har for hånden.
Foto: Mari Svenningsen

Conchiglie med ørret i sitronsaus

Conchilglie er pastaskjell som har den fordelen at de blir fylt med saus. Men skjellene kan gjerne byttes ut med den type pasta du har for hånden.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ørret-/laksefileten i terninger. Varm litt av smøret i en gryte og brun fiskefilet i to omganger ved middels varme. Sett fisken til side. 2. Finhakk hvitløken og snitt vårløken. La det surre på svak varme i ca. 2 minutter. Tilsett hvetemel under omrøring. Spe med melk under stadig omrøring. Kok opp og tilsett sitronsaft, revet skall av en halv sitron og kremfløte. La sausen småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett fisken og persille og la det småkoke i ca. 2 minutter under forsiktig omrøring. Mens pastasausen lages kokes pastaen ”al dente” i en stor kjele fosskokende saltet vann. Vannet helles av, og blandes med pastasausen. Server med en grønn salat. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalhau com natas
fav Tid: 45 min
Laks surprise